• 225111476283811865

wilujeung sumping

Tentang Kami

Heb Konstruksi Téknik Company di industri nyandak nuju ngaliwatan kualitas, lingkungan sarta kaséhatan Mikrobiologi, sertifikasi Sistim Manajemén. Éta Unit anggota Himpunan Struktur baja Cina urang, Asosiasi Struktur Cina Konstruksi Metal. Eta ngagaduhan struktur baja stunt sertipikat kualifikasi Manufaktur perusahaan Cina di 2015, dileler judul perusahaan ngarah tina "Konstruksi Steel Produk" ku departemen konstruksi Propinsi Hebei Province.

Ieu undertook sababaraha proyék tur meunang panghargaan ti "Luban Award", "Struktur Cina Steel Emas Award", "Propinsi Hebei Province Téknik-kualitas High.

Heb Konstruksi Téknik Company uphold jeung hanacaraka dina sumanget perusahaan keur hiji perusahaan wijaksana. misi kami sok kualitas, integritas jeung pangalaman. Tujuanana kami geus nyadiakeun konsumén urang jeung pangalaman customer unggulan jeung struktur logam langgeng. Mimitian sakumaha customer a, ninggalkeun salaku kulawarga.

pager sisi Railway

WhatsApp Online Chat !