• 225111476283811865

i mirëpritur

Rreth nesh

Heb Construction Engineering Company në industrinë kaluan në epërsi me anë të cilësisë, mjedisit dhe shëndetin në punë, certifikimit të sistemit të menaxhimit. Ajo është njësi anëtar i Shoqatës strukturës së çelikut të Kinës, Shoqata Kina në ndërtim Metal Struktura. Ajo mori kineze strukturë çeliku marifet Manufacturing Enterprise certifikatë kualifikimi në vitin 2015, u nderua me titullin kryesor ndërmarrjeve të "produkteve të ndërtimit çeliku" nga departamenti i ndërtimit Provinca Hebei.

Ajo ndërmori një numër të projekteve dhe mori çmime të "Award Luban", "Struktura Kina çelikut Award Gold", "Provinca Hebei Inxhinieri High-quality.

Heb Construction Engineering Company mbështesë dhe këmbënguli në frymën e ndërmarrjeve të qenë një ndërmarrje i zhytur në mendime. Misioni ynë është gjithmonë e cilësisë, integriteti dhe përvoja. Qëllimi ynë është që të sigurojë klientët tanë me përvojë të shkëlqyer të konsumatorëve dhe struktura të qëndrueshme metalike. Filloni si një klient, të lënë si familje.

gardh side Railway

WhatsApp Online Chat !