Амазон (Гуангкси) е-трговија логистика индустриски парк проект прва фаза

DASD (1) DASD (2)

Име на проектот:

Амазон (Гуангкси) е-трговија логистика индустриски парк

прва фаза  на проектот 

Инженеринг структура: Портал рамка

Покриена површина: 46.700 метри квадратни


Време на мислењето: Септември-12-2018

WhatsApp Online Chat !