• 225111476283811865

добредојден

за нас

Евр градежна компанија во индустријата презеде водството преку квалитетот, животната средина и здравјето, менаџмент систем за сертификација. Тој е член на единицата на Здружението челична конструкција на Кина, асоцијација Структура Кина Изградба Метал. Таа доби кинескиот челик структура трик производство претпријатие квалификација сертификат во 2015 година, му беше доделена титулата водечки претпријатие на "Изградба Производи од челик", со изградба оддел Hebei покраината.

Тоа презеде голем број на проекти и доби награди на "Luban награда", "Кина челична конструкција злато награда", "провинцијата Хебеј Висок квалитет на факултет.

Евр Градежништво компанијата се придржуваат и инсистираше на духот на претпријатието да се биде внимателен претпријатие. Нашата мисија е секогаш квалитет, интегритет и искуство. Нашата цел е да обезбедиме на нашите клиенти со одлични искуство на клиентите и трајни метална структура. Започнете како клиент, остави како семејство.

Железнички ограда страна

WhatsApp Online Chat !