• 225111476283811865

Ibrani Engineering Company ing industri njupuk timbal liwat kualitas, lingkungan lan kesehatan, sertifikat sistem Manajemen. Iku unit anggota Association Struktur baja China kang, Association Struktur China Construction Metal. Nanging tak struktur baja stunt certificate kualifikasi Manufacturing Enterprise Cina ing 2015, pikantuk gelar perusahaan anjog saka "Construction Spring Steel" dening departemen construction Hebei Provinsi.

Iku mundur sawetara proyèk lan tak Anugrah saka "Luban Award", "Struktur China Steel Gold Award", "Provinsi Hebei Engineering-quality.

Ibrani Engineering Company njejegaké lan mekso ing roh perusahaan kang perusahaan wicaksana. misi kita tansah kualitas, integritas lan pengalaman. Kita goal iku kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo pengalaman banget customer lan struktur logam langgeng. Mulai minangka customer, ninggalake kulawarga.

pager sisih Railway

WhatsApp Online Chat !